Contact

Versterk uw bedrijfsresultaat

Raak in gesprek met ons.

Paul van Dijck
T: +31(0)6 25 025 697

Paul van Dijck is gericht op resultaat. Hij legt de verbinding tussen het dagelijkse proces en wat dit moet opleveren.  

Rob Folmer
T: +31(0)6 27 016 944

Rob Folmer is meester in systemen, processen, logistiek en wetgeving. En vertaalt dit op begrijpelijke wijze.

Paul van de Ven
+31(0)6 54 687 387

Paul van de Ven is onze koning van de didactiek. Hij leert je hoe je een merk of product gebruikt voor commercieel succes.

Patrick Köhler
+31(0)6 83 65 49 58

Patrick Köhler zorgt voor het vuur onder individuele prestaties: hij maakt je zelfbewust van je kunnen, zodat je het beste uit jezelf haalt.

Onze adresgegevens

AutomotivePlus BV
T (centraal) +31(0)493 820 205
Koningsplein 8
5721 GJ Asten
info@automotiveplus.nl

Onze diensten

Training

Trainen is mensen energie geven om tot nieuwe kennis en inzichten te komen. Dat doen we door altijd te zoeken naar werkvormen die verrassen, afgestemd op het gewenste leerresultaat. Het grootste compliment dat wij kunnen krijgen, is dat deelnemers hun collega’s enthousiast vertellen hoe leuk de training was.

Coaching

Coaching draait niet om antwoorden geven, maar om de juiste vragen stellen. Verwacht van ons geen garantie op de door u gewenste verandering. Wat we wel doen, is de coachee helpen om zijn vraag te herkaderen. Zodat hij zelf de oplossing ontdekt. En die komt vaak uit een andere hoek dan vooraf verwacht. Dat noemen we duurzaam coachen.

Consultancy

Er was een tijd dat consultancy nog advisering heette. Maar welk zelfdenkend mens volgt er nu nog een advies op? De letterlijke betekenis van consulting is ‘overleg plegen’. Door te overleggen herdefinieert u uw casus. Zo ontstaan andere denkpatronen en nieuwe inzichten die leiden naar de uiteindelijke oplossing.